Πιστεύω ότι οι πιο όμορφες αναμνήσεις είναι οι παιδικές!

Είμαι η Μαριέτα Αντιβάση και όταν γεννήθηκε η κόρη μου, έβαλα την 20 χρονη επαγγελματική μου πορεία στο θέατρο σε δεύτερη μοίρα. Ήθελα να της αφιερώσω τον χρόνο μου, να της προσφέρω την πιο όμορφη παιδική ηλικία.

Εμπνέομαι από οτιδήποτε κοιτάξω με τα μάτια ενός παιδιού!

Η εμπειρία μου σαν καθηγήτρια θεατρικού παιχνιδιού με βοήθησε πολύ σε αυτό. Το θέατρο, ο κινηματογράφος, γενικά η τέχνη αποτελούν μόνιμη πηγή έμπνευσης για μένα. Μένω ανοιχτή στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος αλλά και στις δικές σας ιδέες που μπορώ να υλοποιήσω.

Όταν η αγάπη περισσεύει, η δημιουργία είναι χαρά!

Τι πιο ωραίο από το να δωρίσεις κάτι χειροποίητο στο παιδί σου; Ένα φωτιστικό για παραμυθένια ατμόσφαιρα, ένα διακοσμητικό που θα του εξάψει την περιέργεια για ανακαλύψεις η ακόμη ένα ρουχαλάκι φτιαγμένο αποκλειστικά για εκείνο! Τα πάντα φτιαγμένα με οικολογικά χρώματα και επιλεγμένα υλικά, ιδανικά για παιδιά.

Το KidsΜemories γεννήθηκε από την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας τις δημιουργίες μου!

Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι την εμπειρία και τις γνώσεις μου για τα παιδιά με έναν νέο τρόπο. Στο eShop μας μπορείτε να επιλέξετε χειροποίητα διακοσμητικά, φωτιστικά, παιχνίδια, όλα φτιαγμένα με πολλή αγάπη και φαντασία για το πιο υπέροχο παιδικό δωμάτιο.